Episood 28 - Cooking
Iga päev viivad miljardid inimesed läbi eluks vajalikke keemilisi reaktsioone omaenda kodudes! Küpsetamine, praadimine, keetmine, kääritamine… kõik kokkamine on teadus. On erakordselt huvitav, kuidas kokandusteadus meie eludesse ja kultuuridesse põimub. Selles episoodis saad teada miks lisatakse mõnedes riikides lauasoolale joodi, mis juhtub kui unustad rabas oma lihakarbi peidukoha ning miks tordi küpsetamine suurtel kõrgusel nii frustreeriv on.
- Janeli
Sarja nimi: SciShow Tangents
Hank Green, Ceri Riley, Stefan Chin, ja Sam Schultz proovivad teineteist üle trumbata ja üllatada veidrate ja naljakate teaduslike uurimustega, ilma teemast liialt kõrvale kaldumata. Puudutatakse videomänge, muusikat, veidraid lõhnu, üllatavalt sügavaid mõtteid elus, tulles alati lõpuks tagasi teaduse juurde.